DiabetológiaDr. Kajetán Miklós
háziorvos, belgyógyász, diabetológus
Előzetes egyeztetés szerint
06-30-921-4740
Előzetes időpontegyeztetés szükséges!
Dr. Kajetán Miklós fotó

Bemutatkozás

Dr. Kajetán Miklós vagyok, általános orvosi diplomát 1987-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky kórházban kezdetben angiológiai majd diabetológiai osztályon dolgoztam, itt belgyógyászati majd diabetológiai szakvizsgát szereztem. Ezt követően, immár 22 éve háziorvosként dolgozom Rákoskerten, részállásban folytatva a kórházi munkámat is. Szakorvosi tanácsadója vagyok a Rákosmenti Cukorbeteg Egyesületnek.

Volt egy álmunk. A korábbi szűköske, kissé kopottas rendelő helyett egy tágas és modern épület. Sokat dolgoztunk érte, de végül az Önkormányzati politika, a Patika és a magántőke példás együttműködése eredményeként sikerrel jártunk.

Mostanra Rákoskert főterén ideális környezetben folytathatjuk a hivatásunkat, ezt szeretnénk megszolgálni háziorvosként. Célunk színvonalas egészségügyi ellátást nyújtani betegeinknek Budapest külterületén. Erre törekszünk az Egészségkert Medicina Orvosi Központ szakorvosi rendeléseivel, szűrővizsgálatokkal, beteg edukációs és orvosi továbbképzésekkel. Jelenleg Kardiológia, Bőrgyógyászati, Pszichiátriai, Üzemorvosi, Diabetológiai és Diabéteszes Láb szakrendelés, valamint gyógypedikűr és orvosi lábápolási szolgáltatások elérhetőek a rendelőnkben.

Fő szakterületem a cukorbetegség, azon belül is a cukorbeteg láb szűrése, gondozása és a sebek kezelése. A Bajcsy-Zsilinszky kórház diabéteszes láb rendelését vezetem, tagja vagyok a Magyar Diabetes Társaságnak és jelenleg elnöke annak Láb Munkacsoportjának.


Szolgáltatások

  • Munka-alkalmassági vizsgálat, hivatásos és úrvezetői jogosítvány
  • II. típusú cukorbetegség kezelése, gyógyszerjavaslatok, gépjárművezető alkalmasság igazolása
  • Cukorbeteg láb (neuropátia és érszűkület) szűrése, gondozása és teljes körű belgyógyászati kezelése

  Ár
Első vizsgálat 15.000 Ft
Kontrollvizsgálat 12.000 Ft