Krónikus sebek és vastagláb magánrendelés

Fekélyes-, felfekvéses-, diabéteszes-, traumás-, egyéb sebek szakvizsgálata és kezelése
Vénás elégtelenség, nyiroködéma és lipödéma komplex szakvizsgálata és kezelése

Dr. Széver Krisztina
bőrgyógyász, sebkezelő specialista
Ignáth Györgyi Andrea
sebkezelő és lábápoló specialista, podiáter

Hétfő és szerda
06-30-881-8998
www.szeverborgyogyasz.hu
Előzetes időpontegyeztetés szükséges!
Dr. Széver Krisztina
bőrgyógyász, sebkezelő specialista
Dr. Széver Krisztina fotó


Ignáth Györgyi Andrea
sebkezelő és lábápoló specialista, podiáter
Ignáth Györgyi Andrea

Dr. Széver Krisztina

bőrgyógyász, sebkezelő specialista

1995-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Budapest Általános Orvosi Karán, majd gyakornoki éveimet a Szent István Kórház Bőrgyógyászati és Lymphológiai Osztályán töltöttem. Prof. Dr. Daróczy Judit által vezetett osztályon nagy gyakorlatot szereztem a krónikus sebek, diabéteszes sebek, a krónikus vénás elégtelenség, nyiroködéma és lipödéma komplex kezelésében. 2000 szeptemberében szakvizsgáztam kiváló eredménnyel bőrgyógyászatból. 2003-ban klinikai-farmakológiából szakvizsgáztam. Több nemzetközi bőrgyógyászati, immunológiai, onkodermatológiai klinikai vizsgálatban vettem részt vizsgáló orvosként valamint orvosi és betegbiztonsági tanácsadóként. 2000 óta végzek bőrgyógyászati járóbeteg szakrendelést. Rendszeresen járok hazai és nemzetközi továbbképzésekre, ahol kiegészítő tudást szerezhettem: dermatoscopos kurzus, sebkezelő kurzus, scleroterápia kurzus, kozmetológiai továbbképzések.

Magánrendelésemen az általános bőrgyógyászat mellett kiemelten foglalkozom a bőrgyógyászati rákszűréssel (melanoma, egyéb bőrdaganatok, rákelőző állapotok), a krónikus sebek és vastagláb kezelésével, és kozmetológiai kezelésekkel. A bőr ápolását, az ekcémás, száraz bőr helyes és szakszerű kezelését és annak megtanítását fontos feladatomnak tekintem.

Pácienseim kezelése során a fő szempontoknak a betegséget kiváltó tényezők azonosítását, a hatásos és biztonságos terápia kiválasztását, az életminőség javítását tartom. Fontosnak tartom Pácienseim részletes tájékoztatását a betegségükről, a helyes kezelésről és a kiegészítő életmódi tanácsokról.

Szeretettel várom kedves Pácienseimet!
Ignáth Györgyi Andrea

sebkezelő és lábápoló specialista, podiáter

1987 óta dolgozom az egészségügyben ápolóként. 2003-ban a SOTE Főiskolai karán diplomás ápolói, majd 2016-ban a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán podiáter diplomát szereztem. Több mint 20 éven át főnővérként dolgoztam Prof. Dr. Daróczy Judit és Dr. Telkes Márta által vezetett Bőrgyógyászati és Nyiroködéma osztályon. Az elméleti tudás mellett nagy gyakorlatot szereztem a krónikus sebek, a diabéteszes láb, és a talpi fekélyek szakszerű ellátásában, valamint a betegek kompressziós pólyával történő ödémamentesítő kezelésében.

A podiáter sokak által ismeretlen fogalom. Ez egy olyan szakember, aki a láb /diabéteszes láb vizsgálatát, rendszeres kezelését végzi. A kialakult bőrkeményedés eltávolítását, az esetleges seb szakszerű ellátását, rendszeres bőr és lábápolást végez. Jelzi a lábon lévő elváltozásokat, lábápolási tanácsokat ad és javaslatot tesz arra, hogy a beteg a tünetek alapján milyen szakemberhez fordulhat. A krónikus sebek ellátását a sebkezelési irányelv szerint végzi. A lábon lévő ödéma esetén a kompressziós pólyák szakszerű felhelyezését a betegnek és hozzátartozójának megtanítja. Időszakos orvosi kontroll mellett a rendszeres sebellátást, kompressziós pólya felhelyezést is vállalja.

Előadóként rendszeresen részt veszek a szakdolgozók továbbképzésében, és a podiáterek oktatásában is. Hiszem, hogy a rendszeres bőrápolással és a szakszerű sebkezeléssel a lábon kialakult elváltozások szövődményének kockázata csökkenthető.

Szolgáltatások

Fekélyes-, felfekvéses-, diabéteszes-, traumás-, egyéb sebek szakvizsgálata és kezelése
Vénás elégtelenség, nyiroködéma és lipödéma komplex szakvizsgálata és kezelése


  Ár
Vizsgálat + sebkezelés 28.000 Ft
Vizsgálat + sebkezelés (mindkét alsó végtagon lévő fekély esetén) 36.000 Ft
Kontroll vizsgálat (2 hónapon belül) + sebkezelés 24.000 Ft
Kontroll vizsgálat (2 hónapon belül, mindkét alsó végtagi fekély esetén) 28.000 Ft
Sebkezelés (orvosi vizsgálat/kontroll nélkül) 15.000 Ft
18.000 Ft
Podiáter (lábápoló specialista) vizsgálat, kezelés, tanácsadás 12.000 Ft
15.000 Ft
Vizsgálat - vastag láb, nyiroködéma, lipödéma 25.000 Ft
Kontroll vizsgálat - vastag láb, nyiroködéma, lipödéma 20.000 Ft
Kompressziós pólya felhelyezésének betanítása 14.000 Ft

A szakorvosi viszgálat és sebkezelés magába foglalja az alábbiakat: anamnézis felvétel, szakorvosi vizsgálat, a sebkezelő kötszerek és egyéb segédeszközök felirása, a páciensnek és hozzátartozójának az otthoni kezelés betanítása, életmódi tanácsadás.

Sebkezelés orvosi vizsgálat nélkül, csak olyan páciensek számára vehető igénybe, akik korábban már szakorvosi vizsgálaton jártak rendelésünkön.